Vaccinationer

Når du afleverer din hund eller kat hos os skal du ALTID huske at have en gyldig vaccinationsattest med – for denne skal vi se inden din hund eller kat kommer ind til de andre. Der findes desværre sygdomme som er meget smitsomme, og livsfarlige, men er man vaccineret er der ikke problemer.

Vaccinationen må maksimalt være 24 måneder gammel, for at være på Dyrehotel Thorndahl.

Din hund skal være vaccineret mod hundesyge og pavo virus. Derudover er der en god ide at have rabies vaccineret sin hund.

Dyrehotel Thorndahl anbefaler at man får sin hund vaccineret mod kennelhoste umiddelbart før opholdet. Kennelhoste er som en forkølelse hos mennesker og smitter. Derfor er det som at have sit barn i skole – er et barn sygt – kommer der flere – det samme her – har en hund kennelhoste – kommer der flere. Det kan være en hund har bragt det med fra en jagt den har være på weekenden før den ankommer i dyrehotellet, det vides ikke.

Kennelhoste smitter igennem luften.

Kennelhoste – som ordet i sig selv siger – giver en voldsom hoste – det lyder næsten som om hunden har noget i den gale hals.

Man kan give hostemedicin, og dette hjælper gerne hurtigt.

Skulle det ske at din hund får kennelhoste, hvis du ikke har fået den vaccineret, så giv os lige en melding, så vi ved at der er en risiko for der er andre der også kan få det – på forhånd tak.

Din kat skal være vaccineret mod kattesyge og influenza

Der er lukket for kommentarer.