Ankomst og hjemkomst

Husk når du ankommer med din hund eller kat at medbringe gyldig vaccinationsattest. Denne forevises til os, når du afleverer din hund eller kat. Husk din hund altid føres i snor på hotellets område.

Du og din hund eller kat vil blive modtaget af en af os, enten i vores lille “reception” eller på gårdspladsen. Før du tager af sted, og der ikke er afregnet på forhånd, får vi klaret dette, og hvis du har valgt at tage nogle personlige ting med til din hund eller kat, modtager vi også tingene her.

Herefter vil vi for hundenes vedkommende vende tilbage til gårdspladsen, og du vil blive forladt af din hund, da du nu overdrager snoren til os, og vi går af sted med hunden. Det er en god ide at det er hunden der går fra dig, så den ikke bliver trist over du bare går fra den og den sidder der helt alene mellem fremmede hunde. Går hunden fra dig er den på opdagelse, og eventyret har allerede overtaget i dens hjerne. Derfra går du blot – og tager på en dejlig ferie. Så har I alle en god start.

For kattenes vedkommende, skal man ikke gøre så meget ud af det, da de fleste katte afleveres i bur. Kattens personlighed er heldigvis heller ikke ligeså skrøbelig som en hund.

Vi fodrer hunden og katten når der er kommet ro på efter ankomsten, så det bliver en positiv fornemmelse for dem.

Husk at fortælle os hvis der er noget som din hund eller kat ikke kan tåle. Eller hvis den har en gammel skade eller noget helt andet. Jo mere du som ejer fortæller os, jo bedre kan vi sætte os ind i hunden og kattens liv mens vi har dem hos os.

Under opholdet har vi måske aftalt nogle særlige ting der skal ske med din hund eller kat.

Ellers vil hunden være i sin boks med terrasse, samt i løbegården og på gå ture. Derudover noget hygge menneske kontakt.

Kattene bliver der hygger om og leget med.

Når opholdet er slut og hunden eller katten skal hjem igen, vil du igen møde os enten på gårdspladsen eller i vores lille “reception”. Du er velkommen til at gå med os ind i hotellet og hente din hund eller kat.

Vi vil meget gerne fortælle hvordan opholdet er gået.

Du skal være opmærksom på at din hund eller kat er træt efter et ophold da alle sanser har været brugt hele tiden. Derfor vil der blive brugt et par dage på at få sovet.

Hvis din hund i forvejen er en der har let til at gø, har den nok også gøet en del under opholdet, hvorfor dens stemme nok er lidt hæs at høre på i nogle dage.

Husk: Hunden eller katten dækkes af ejerens egen forsikring under opholdet. I tilfælde af dyrlæge besøg benyttes dyrehotellets egen dyrlæge. Det er på ejerens egen regning.

Det gælder ligeledes for hundes halsbånd og line samt andre ting hunden har med, at dette er på ejers ansvar, da vi ikke kan garantere hunden ikke får ødelagt noget.

Vi forventer at hunden afleveres i et forsvarligt halsbånd/kæde og line.

NB for nye hunde-kunder: Inden ankomst med sin hund, forventer vi, at man har været på fremvisning af dyrehotellet, så man som hunde-ejer ved hvordan ens hund bor, og eventuelle spørgsmål kan besvares.

Der er lukket for kommentarer.